Forbrukslån

Spar penger i BSU

Det er mange som gir gode råd om hvordan du kan være litt smartere i din hverdag. En ting som ofte skjer for mange når måneden er over er at det ikke er noen penger igjen på konto, eller enda verre, at det ikke er noe som helst igjen på konto. Skal du kjøpe deg et hus eller leilighet så må du få deg nok penger til å dekke din egenkapital. Denne egenkapitalen kan fort bli ganske mye. Da er det viktig at du har brukt år på å få deg boligen. For at du skal klare å spare så mye må du legge til side litt hver eneste måned i flere år. En BSU konto hjelper deg når du er ung til å spare og få en fin rente på pengene. I tillegg til dette får du også en skattefordel for å spare penger på denne måten. Pass derfor på at du får akkurat det du trenger slik at du ikke roter deg helt bort.

Refinansier gjeld

Det neste steget i få kontroll på din økonomi er å bruke forbrukslånet som din partner. Den beste måten å bli kvitt dyre lån på er ved å ta opp lån som er billigere. Her kan du bruke forbrukslånet og la dette lånet samle sammen dine andre lån. Så finn deg et bra og billig forbrukslån. Har du flere mindre lån kan du få alt sammen under samme kappe. Du som er en person som trenger eller ønsker å gjøre ting på egenhånd må passe på at du ikke legger alt på et sted når det kommer til dumme ting, men heller legger all gjelden på et sted når det er snakk om lav rente. Du kan refinansiere for å spare penger. Det er vårt råd til deg.

Ikke bruk småpenger

For å spare penger er det viktig å kutte ned på alt det som plager en og alt det som kan trekke mot uoppmerksom bruk av penger. Folk er veldig flinke til å bruke penger uten at de tenker over det. Er du en slik person som bruker penger uten at du egentlig vet hvor mye du har brukt. Slike forbruk kalles ofte lommetyver og de brukes om ting som tar litt fra deg, men ikke så mye at du merker det. Typiske lommetyver er 50 kroner på kaffe hver dag. Bruker du 250 kroner i uken så er det 1000 kroner hver måned. Pass deg for disse tyvene.

Ta småjobber

Det er ikke alltid like lett å bli kvitt tyver som tar penger fra deg i form av kaffe og annet. Det er heller ikke så lett å bli kvitt ting som rører seg og ting som virkelig presser på. Når det er snakk om måter å få inn penger på så er en jobb et fint sted å starte. Har du jobb på dagen så er det bra å ta seg en jobb på kvelden eller helger for å spe på.